asso ! ... §

Hej igen alla, blondinpelle before night, skönhets sleeping - inlägget på gång nu!

Asså jag försökte gå och lägga mig men min hund e galen alltså! Jag hörde att nåt rörde sig i vardagsrummet men när jag kmr dit så kunde jag aldrig tro det.. hundjäveln börjar moonwalka åå dansa till micheal jackson och det sjukaste är ju tywp att jag inte vet hur han fick på datorn, laddade ner hela micheal jacksons album och installerade Itunes på datorn och sen kopplade in den till tv'ns surroundljud system. Jag blev så arg så jag sparkade hunden i nackbenet och den bet mig i ögonbrynet..

Men sen så gjorde vi peace och nu sitter jag med hunden i mitt knä. Vi har det jätte trevligt tillsammans och vi har blivit nya bästa kompisar. Framtiden ser ljus ut för båda oss men funderar på att avliva honom imorgon. Ska binda honom vid ett träd utanför mitt huss för jag orkar inte med hundskrället längre, vill ju sova vill inte se en naturbegåvad hund dansa i mitt vardagsrum.

puss på rumpan stumpan <333


:( §

Idag så tappade jag 67,018 kg för att jag har typ dansat så jävla mkt asso shiiiit, kuligaste dagen asso värsta fjortis festen jag var på, schteek.
Jag är så glad att ja måste ba säga dshbgosdbgoudbsguobdsgubuosdgbodsigboidsbiodsghidhgdsoigds

Det betyder hej på er på somaliska


 

puss på rumpan stumpan <333


pääkistan åå kurdistan :D <3333

häällu ögonpåsar! idaa vare asskuliit i pääkistan åå bergen i kurdistan :D <3333,

Päkistan: jag, hassan åå ragnar gick dit. Åå fan i hevlete gissa om det stank mutta överallt, sen gick vi åå åt mat där. då helvetes ögonsåsar stank maten som in i helvete. Ragnar bara vräker sej ii maten medans hassan andas efter luft, å medans jag sa: karaparabara nara lara hara!!! som betyder: nääääh guuud maten stinker bajs som in i helvete. sen kmr det een kvinna åå slänger curry p¨å meej :o. mina ögon sved som in i helvete´!! då bestämmde ja att vi skulle springa t jetplanen åå åka t kurdistan för att dricka kallt vatten. åå på jetplanen fjärta hassan så att vi kasta av hnm i indien åå vi skulle hämta hnm på vägen hem.

Kurdistan: I kurdistan vare askul. Jag vann kurdistans skönhetstävling. Tänk av tio håriga kurder vann just JAG :). Men här får ni lite tips av kurdistans hemliga skönhets tips:
1. När ni får diarre, ta vara på det, för att det går asbra t brun utan sol.
2. Klättra upp på ett berg för bara kallt vatten passar oxå perfekt.
3. Slakta ett får åå sen ät det. Har hört att det e asbra ;).

Åå sen finns det mke, mke mer...

Pöss På Römpan Stömpan <3333

helvetes soppåsar!

hej dåre era jävla läsare. ni kommenterar aldrig åå gissa om ja blir fasanfullit arg!? ja får fan börja köpa kompisar som kommenterar t mig ist för er cepe läsare :'(. Jag behöver nte er. ja har ragnar hassan + hunden(fan måste börja namnge fittan snart. har haft han i 2 år nu).
 kollar på ellen desgeners läbben börja bli läbbig förihelvete. lite torr e hon oxå.

men idaag ska jag åka t paksitan. sen ska jag t bergen i kurdistan(ragnars hemland..) =).
Hassan ska oxå följa med ååååh döööööh va späänande :D :) <333

Puss på rumpan stumpan :) <3333

msn

håller på att chatta med bög amir. hane så dum åå ja tror att han försöker haffa ragnar :o


sova♥ /pelle♥

ska sova snart me efter; CSI, 2 and a Half men, Scrubs, paradise hotel, scarred. Kmr sova tidig idag ungefär 08.00....


Puss På Rumpan Stumpan <3333


uttråkad ... /pelle as usual XD <333

åååh, åååh, åååh!! jage så jävla uttråkad. ragnar tar åå kollar på den torra serien seinfield. :)

helvetets ögonsåsar vad ja blir rasande förbannad på ragnar! vi gick beställde en pizza ( hemkörning ). sen hyrde vi filmen broke  back mountain. ååh så jävla heta killar. då sa ja t ragnar att keith ledger är assnygg. då innan ja kunde säga sås, kände ja att ja fick en hård spark i huvudet, från ragnar. jag skreek på hnm åå fråga varför han gjorde så för. då börja han storgråta åå bad omförlåtelse, åå ja fötläät hnm. gissa om ja hade ett puma avtryck på pannan hela daan? Sen ko  pizzorna åå på flera meters avstånd innan ragnar la pizzorna på bordet luktade rumpsvett som hos en åsna ... det såg ut som amazonas djungel helikopter :s. Ragnar startade direkt med att äta skiten.. Rätten visade sig heta krokodilögonsåsar med marmeladsvettssoppa. Jag testade en tugga bara för kärleken men sen.. åh fyyfaan sen.. skreeeek jag att det smakade bajs och innan jag äns hann blinka igen så högg Ragnar mig i handen med gaffeln och jag kollade upp på hans ögon som var rööda av argheten! Sen kom min naturbegåvade hund och flykickade ragnar i ögat sen skallade honom i käkbenet. ÄLSKAR DIG HUNDIS =)(har inte namngett fittan än). Nu är jag hemma och jag är så fasans fulligt arg ! Får huvudvärk i ryggen.. Men nu ska jag gå och lägga mig.

Ha det så braaaa allesammans, kom ihåg smaka aldrig på den där skiten, men om de är nån sexig pojke där ute kommentera inlägget sötiiiws <333

men förihelvete ragnar !!♣/ pelle

heejsan kuk läsaree !! har jag sagt hur mkee ja älskar er?? * Halsbränna *.

Jaja , ida lagade ragnar kötlimpa med lingon, potatis åå brunsås. gott gott gott!
joo efter afghanistan  drog vi te club glamour åå dem spelade min favvo låt ( lyssna :

 ). sen såg jaah lola som ville festa med oss, så vi shaka lite på götten åå sånt. sen ragnar säger att han har tråkigt åå vill tagga hem. Sen på vägen hem träffade vi hassan åå dexter ( hassans syster ). sen ragnar börja smiska mig på rumpan :s. sen ragnar gjorde ngt ( en hemliis ) så ja börja jaga hnm... åå sen ramla jag åå råka svälja en hammare. Ragnar din bög vänta tills jag får tag på dig. guuu' va svårt ja kmr få att bajsa ... :'(

Pöss på rumpan stömpan <333.

(fuck alla läsare!`)

astrött /pelle

hejsan igen era skitungar. jo först vill jag börja med att säga: fuck you alla läsare .
osv osv..

jo ni vet min rottwailer. den är 3 år shiet va gammal den börjar bli. fönderar på att avliva jyckejäveln. hyndan börjar bli gammal som sagt...

Pelle !!

heejsan dete fortfarande bögen pelle. Asso, ni kan aldrig gissa  vaaad som häände ....
jo, hassan , jag åå ragnar sitter i drömcaféet i afghanistan. ´sen kmr en kvinna åå slår hassan i huvudet åå säger ngt på afghansika. sne hassan blir helt chockad åå fattar ingeting... sen kommr borat från ingenstans åå börja moonwalka micheal jackson mitt på bordet! :o.då kmr osama bin ladin åå frågar om vi kan hitta ett gömställe till hnm. sen vi ba : shiet, javisst!.
då vi hittar ett gömställe åt osama. sen han tackar oss, sen kom borat igen från ingenstan åå han åå osama börja moonwalka åå börjar sjunga beat it. shieeet asso viken daag!. sen osama va så tacksam åå gav oss en jetplan då vi kan åka överallt. så vi åkte till kazakstan för att borat övertygade oss att vi skulle åka dit. Ja, så vi träffade hans familj åå hade fest... Ja det va min dag det.

btw: jag hatar alla era läsare åå hoppas att ni blir på körda på vägen hem från skolan !

Puss på rumpan stumpan <333

Gästis från Pelle. (charlie åå lolas bögkompis)

heejsan alla bögar. jage pelle charlie åå lolas bögkompis. Min pojkvän heter ragnar. åå sen har vi mitt ex hassan. så från åå med nu ska jag BLONDINPELLE blogga här.. nu till min dag...

Hej igen mina raringar, jag hoppas ni vet att jag är homosexuell men gillar ändå tjejer.
Idag har jag typ varit i Staaan med mina friends , Niklas , peter och Bill (som vi kallar för lantisen för att hans pappa är bonde och tack vare honom har vi idag mjölk och andra ko produkter på bordet).
Whatever, ooooh döööööö , dagen har varit så låång idag .. varför går det så sakta fööör herre jösses. Angående min låt som jag tidigare skrivit om så är den snart klar så ni ska alla få höra den (¨ååååååååååh den är så bra).
Det sjukaste som hänt mig today är typ att en kvinna kom fram till mig för att jag inte ville köpa samma tandborste som henne och frågade om min subbtraherade utvecklings  förmågs impulsiva samordnings spektakel stämde, så jag svarade med starka, ljuvliga och rara små stora ord att den stämde alledels rätt, om jag får påpeka det med mina egna åsikts behov.
JAja nog snackat om vad jag har gjort idag, ni kanske vill veta vad jag ska göra imorgon? Inte?? okey skyll er själva då, tänkte berätta om hur kul o roligt och tråkigt men ändå roligt jag ska ha imorgon men aja.
hahaha vill ni vetavad jag göra nu da?  jag sitter och fnissar åt mig själv och håller på att kolla på dom nya sommar kläderna jag ska köpa vill ni veta hemsidan? ätbullar.se så fina kläder jag blir så generad.
Aja innan jag lämnar er och säger adjö för today så vill jag ba säga att jag hatar er alla som läser min blogg och hoppas ni får mardrömmar när ni sover.



puss på rumpan stumpan <333


RSS 2.0