Vaxa min dick :D <333333

HEJ HEJ mina kebabsåsar från planeten jorden :) (jag är för fin för denna planet, men jag är född här bara)

Idaah var jag på Rålis med mina väninnor, vi kom dit vid klockan 13:70 och fick uppleva den fiina solen jätte mycket, men vi hade ingen sol olja så ellinor hade hämtat med sig lite matolja från hennes mamma och det funkade jääättee braa men vi luktade inte så särskilt gått efteråt.. men sen så bestämde vi oss för o hoppa i vattnet, jag ellinor och julia. Båda tre av oss fick kramp i nacken tack vare det kalla vattnet men vi återhämtade oss så småningom.. jag och ellinor bestämde oss för att gå upp ur vattnet men julia hade så kuul och tyckte det var så sköönt så hon stannade kvar(det var en jätte heet svart kille i vattnet och julia gillar 9 meters kobror så vi förstogdade henne Thihihi). Efter en lång dag beställde vi en rosa limousine hem så såg vi hassan (mitt ex) rulla fram, nära fridhemsplan.. jag frågade vart han var påväg och han sa att det var rea på mcdonalds =) så vi drog dit vi med men när vi var där så var allt slut(gissa vem som åt allt). Det är precis det som irriterar mej på hassan! han ska alltid vara så glupsk. men men vad kan man göra !? sen gick vi hem och vi blev påkörda av en lastbil på vägen.. vi trodde det iaf men det var hassan igen.. nu ligger jag i sjukhuset och bloggar är snart utskriven igen, vi mår alla bra så oroa er inte  =)

Haha dem på sjukhuset vaxade min dick ? undrar om de brukar göra så .. hmm .. ngt att föndera på iafl. menmen så gjorde dem ett bra jobb. fläckfri blev jag :D;D


Tjenixsen sa Blixten <33333333333333333333333

Tjabba tjena igen da kära vänner! Ni kanske undrar vad jag har haft för mig today, jo det ska jag tala om för er.
Idag vaknade jag klockan halv 8 o 30 (så jävla sent än vanligt), hur som helst så hade jag en väldigt frusterade morgondag. Jag hade väldigt brottom för att klockan 13.00 skulle jag till Lidingö och träffa mina kollegor. Tänk er hade bara 5 timmar på mig att äta frukost och sminka mig och göra mig iordning fyfan va lite tid, har funderat på att köpa lite tid på blocket.se har hört att dom säljer ganska billig tid där.

När jag kom till Lidingö så var jag typ med mina vänninor, vi var typ i Ginaww och köpte kläder till typ mig, jösses amalia vad typ varmt det var idag, tycker inte ni typ det? men det har varit en rtyp olig och typ kul dag som jag brukar säga på Onsadagar, men jag hade typ så lite smink på mig så ingen ville typ komma o typ snacka me mig typ.
Men nu ska jag gå och typ fixaww mig ska ut och grilla bullar med Kalle och Urban Larsson (min bästaste bästaste bäste bästa vännen jag inte har).

Vi höres! pyss och kr

Pöss på römpan stömpan ! :D

RSS 2.0